Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Publicat de pe Feb 24, 2010 in ARHIVA | 0 comentarii


Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open '/home/nechit51/public_html/orasulauto.ro/wp-content/uploads/et_temp/SaabBlackTurbo800px-522x480-24318_522x210.jpg' for writing: Permission denied in /home/nechit51/public_html/orasulauto.ro/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 420
Saab salvat de la “moarte”

Saab salvat de la “moarte”

Astazi am inceput ziua cu o veste imbucuratoare – Spyker tocmai ce a incheiat ultimele proceduri din procesul de achizitie al marcii Saab.

M-am bucurat sa aflu acest lucru deoarece Saab este o marca ce ma atrage foarte mult. Ma atrage mult pentru ca, mai ales in Romania, este o aparitie destul de rara in trafic, pentru ca a implementat multe inovatii ce au contat foarte mult in evolutia masinilor  (ex. prima masina de strada cu turbo), pentru ca este o marca ce are o traditie bine definita si pe langa asta abordeaza un design foarte original, mai ales daca facem referire la plansa de bord.

Declaratia presedintelui Spyker, Victor Muller:

„Viitorul constructorului suedez este acum asigurat. De azi inainte eforturile se vor concentra asupra revitalizarii companiei si revenirii pe profit. Spyker va colabora cu administratorii Saab pentru a da nastere unor produse noi, capabile sa preia mostenirea Saab si sa se rupa de influentele GM”Comenteaza :)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *