Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Publicat de pe Sep 27, 2010 in ARHIVA | 0 comentarii


Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open '/home/nechit51/public_html/orasulauto.ro/wp-content/uploads/et_temp/ZE-21962_492x210.jpg' for writing: Permission denied in /home/nechit51/public_html/orasulauto.ro/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 420
Renault Kangoo in versiunea electrica a fost prezentat oficial

Renault Kangoo in versiunea electrica a fost prezentat oficial

Cunoscutul Renault Kangoo dispune acum si de versiune electrica. Modelul a fost prezentat la Salonul Auto de la Hanovra si este primul lansat din seria ZE.

Salonul Auto de la Hanovra, dedicat vehiculelor comerciale ne-a adus vesti bune. In sfarsit avem tehnologie nepoluanta pe un „caraus”.

Producatorul care a spart gheata este Renault iar modelul in cauza este Kangoo. O alta veste buna este ca in versiunea ZE capacitatea de incarcare va ramane aceeasi ca a modelului clasic – 3,5 metri cubi si 650 de kg. Motorul va fi unul 100% nepoluant, electric, va fi incarcat la o priza normala de 220 volti iar bateriile vor oferi o autonomie de 160 de km.

Renault Kangoo ZE va avea un pret de pornire de 20.000 de euro dar datorita scutirii de taxe a tehnologiilor nepoluante, pretul se va situa la un nivel apropiat de cel al versiunii clasice.

Via – Renault

Comenteaza :)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *