Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Publicat de pe Feb 28, 2011 in ARHIVA | 0 comentarii


Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open '/home/nechit51/public_html/orasulauto.ro/wp-content/uploads/et_temp/Koenigsegg-Agera-R-26298_518x210.jpg' for writing: Permission denied in /home/nechit51/public_html/orasulauto.ro/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 420
Agera R – Un adevarat supercar marca Koenigsegg

Agera R – Un adevarat supercar marca Koenigsegg

Suedezii de la Koenigsegg aduc la Salonul Auto de la Geneva versiunea R a modelului Agera care dezvolta 1.115 cai putere si 1.120 Nm.


Motorul care va echipa Agera R are 5.0 litri si 8 cilindri in V reusind sa dezvolte o putere demna de un supercar – 1.115 cai putere. Puterea este transmisa la roti prin intermediul unei cutii cu 7 rapoarte si dublu-ambreiaj.

Detaliile exterioare care diferentiaza versiunea R de modelul clasic sunt jantele cu un design special ce mareste forta de apasare, si pneurile create special pentru acest model de catre cei de la Michelin, care rezista pana la o viteza de 420 km/h. Exemplarul ce va fi prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva va fi dotat si cu o cutie de depozitare a schiurilor dezvoltata in colaborare cu cei de la Thule.

Pretul masinii echipata cu pachetul R ajunge la 1.025.000 de euro.

Via – Autoblog

Comenteaza :)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *