Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Publicat de pe Mar 28, 2011 in ARHIVA | 0 comentarii


Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open '/home/nechit51/public_html/orasulauto.ro/wp-content/uploads/et_temp/BrilliantVan-1-68134_550x210.jpg' for writing: Permission denied in /home/nechit51/public_html/orasulauto.ro/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 420
Brilliant Van: Un altfel de Sprinter

Brilliant Van: Un altfel de Sprinter

Chiar daca la o prima privire arata ca un simplu van, acest Sprinter este mai mult decat atat. Dupa ce a fost modificat de cei de la Brilliant Transportation putem spune ca este un S-Klasse al vanurilor.


Americanii de la Brilliant Transportation s-au gandit ca ar putea exista oameni care au nevoie de un van dar care sa fie si limuzina in acelasi timp, asa ca au creat Mercedes Sprinter Brilliant Van.

Pentru a ajunge la rezultatul pe care il puteti vedea in fotografii, Sprinter a primit 4 fotolii si o bancheta imbracate in piele de cea mai buna calitate, doua televizoare cu ecran plat de 32 de inch si casti wireless, Wi-fi, sistem audio cu 8 difuzoare, imprimanta color si telefoane cu hands-free.

Richard Fertig, fondatorul Brilliant Transportation, a declarat ca modelul se adreseaza in special muzicienilor, corporatiilor, si familiilor care doresc sa aiba parte de transport la cel mai inalt nivel.

Via – Carscoop

Comenteaza :)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *