Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Publicat de pe Noi 24, 2014 in STIREA SAPTAMANII | 0 comentarii


Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open '/home/nechit51/public_html/orasulauto.ro/wp-content/uploads/et_temp/199270l-339135_630x210.jpg' for writing: Permission denied in /home/nechit51/public_html/orasulauto.ro/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 420
Ai plati 69 de euro ca sa conduci un Porsche? Acum este posibil!

Ai plati 69 de euro ca sa conduci un Porsche? Acum este posibil!

Porsche Museum, adica Mecca celor care iubesc aceasta marca, a lansat un nou serviciu foarte interesant: posibilitatea de a inchiria un Porsche din gama actuala, incepand de la 69 de euro pe ora.

Cum marca din Stuttgart are o multime de fani care, din pacate, nu isi permit sa detina un model, dar care isi doresc foarte mult sa petreaca macar o ora sau o zi la volanul modelului mult visat, Porsche Museum a decis sa lanseze un serviciu de inchiriere a aproape oricarui model din noua gama.

Pentru cine isi doreste sa se bucure de un Cayman, Boxster sau Macan, pretul este de 69 de euro pentru o ora, in timp ce fanii remarcabilului 911 (991) trebuie sa plateasca 99 de euro pentru o ora de placere. Perioada maxima de inchiriere este de o saptamana, pentru a-si satisface nevoia de Porsche chiar si pasionatii cei mai infocati.

Masinile sunt disponibile pentru inchiriere in intervalul 09:00-18:00, de marti pana duminica.

Sursa: Automarket

Comenteaza :)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *