Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Publicat de pe Noi 26, 2014 in AUTO-VIDEO | 1 comentariu


Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open '/home/nechit51/public_html/orasulauto.ro/wp-content/uploads/et_temp/Capture1-1024x570-86625_630x210.jpg' for writing: Permission denied in /home/nechit51/public_html/orasulauto.ro/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 420
Fiat face glume pe seama expresiei „Fix It Again, Tony!”

Fiat face glume pe seama expresiei „Fix It Again, Tony!”

UPDATE: se pare ca Fiat a scos spotul asta nu doar de pe YouTube, ci de peste tot. Pur si simplu nu-l mai gasesc absolut nicaieri. Dubios.

Expresia „Fix It Again, Tony!”, care ne este tuturor foarte cunoscuta, a devenit subiect de reclama pentru producatorul italian Fiat.

Cum s-ar zice, au ironizat o ironie. Pentru ca da, cei mai rautaciosi spun ca Fiat este, de fapt, abrevierea pentru „Fix It Again, Tony!”. Totusi, singurul lucru cu adevarat important este masina, noul Fiat 500X, care mie mi se pare ca arata foarte bine! Voua?

Fiat 500X

1 Comentariu

  1. Fiat 500X este o masina excelenta pentru bucuresti, un mini suv reusit, iar pentru cei care vor consum varianta diesel este foarte ok, dar este si o farianta cu un motor 2,4 i4 benzina foarte agil pentru aceasta masinuta.

    Admin edit: vei avea dreptul la link atunci cand te vei numi altfel decat „parbrize”.

Comenteaza :)

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *