Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Noul OrasulAUTO

OrasulAUTO a fost lansat in luna februarie a anului 2010. De atunci au avut loc multe schimbari de design, sigla si abordare a continutului. Ultima versiune a fost lansata in luna noiembrie a anului 2012 si se doreste a fi un format diferit si mult simplificat.

Odata cu aceasta ultima versiune s-a renuntat la stirile zilnice, motivul fiind acela ca exista deja foarte multe site-uri care fac asta si o fac foarte bine. Totusi, noutatile nu au disparut cu totul din OrasulAUTO! Sectiunea „STIREA SAPTAMANII” va aduce, dupa cum spune si numele, in fiecare saptamana cea mai importanta stire. Atat. Va fi o singura stire pe saptamana, cea mai importanta din industrie!

Sectiunea „DRIVE-TEST” a ramas neschimbata. Vom testa in continuare masini si vi le vom prezenta la fel de detasat ca pana acum. Sectiunea „EVENIMENTE” ramane si ea nemodificata. Evenimentele, dupa cum v-am obisnuit, vor fi in special locale, dar si evenimente nationale.

O noutate este „AUTO-VIDEO”. Aici veti gasi cele mai noi spoturi video ale producatorilor auto dar si ale firmelor din aceasta industrie in general. Decizia de a crea o sectiune dedicata continutului video a fost luata in urma reactiilor pozitive venite din partea voastra, a cititorilor.

O alta sectiune noua este  „POVESTIRI”. Aici veti gasi povesti din lumea auto, in general despre masini, motoare sau tehnologii celebre. Pe langa povesti, ne-am gandit ca aici putem publica si articolele care reprezinta de fapt niste intrebari pentru voi, cum ar fi cele despre RCA, piese auto si alte subiecte de interes pentru soferi.

Ultima sectiune, „DIVERSE”, este de asemenea noua. Aceasta a aparut in ultima versiune a site-ului deoarece primim o multime de comunicate si alte informatii pe care am vrea sa vi le facem cunoscute, dar asupra carora nu vrem sa ne concentram foarte mult.

Restul articolelor care nu s-au incadrat in noua versiune a OrasuluiAUTO le puteti gasi in sectiunea „ARHIVA”.