A.Khan Design a modificat Range Rover Evoque

Tunerul A. Khan, cunoscut pentru transformarea masinilor de serie intr-unele potrivite pentru cei bogati, care tot timpul sunt in cautare de exclusivitate, a modificat cel mai nou membru din gama Range Rover: Evoque.

Evoque, un model care arata intr-un mare fel si in versiunea de serie, a primit putin exclusivism de la A. Khan Design. Deci, putem spune ca de acum e posibil sa vedem la volanul unei asemenea masini si oameni care isi permit mult mai mult, datorita bineinteles, exclusivismului oferit de tunerul din Marea Britanie.

Modificarile operate constau in garda la sol micsorata cu 35 de mm, vopsea portocalie aplicata pe etrieri si plafon, pedale din aluminiu, si posibilitatea de a vopsi elementele de caroserie in orice culoare doreste clientul. In privinta interiorului, A.Khan va oferi modificari pana la cel mai mic detaliu – de la culoarea ceasului de bord pana la cea a tapiteriei. Pentru mai mult efect vizual, tunerul pune la dispozitie si un set de jante RS600 pe 22 de inch. Pretul pentru un asemenea pachet inca nu a fost anuntat.

Via – uk.autoblog.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.