AC Schnitzer a tunat noul BMW M5

Noul BMW M5 a beneficiat de atingerea celor de la AC Schnitzer. Modelul tunat beneficiaza de un look mai agresiv si un plus de putere. Nu ca nu ar fi avut suficienta in varianta de serie!

Cei de la AC Schnitzer au dat publicitatii primele imagini si informatii oficiale referitoare la kit-ul pregatit pentru BMW M5. Numele variantei tunate, foarte lung de altfel, este AC Schnitzer F10M ACS5 Sport. Modificarile constau ca de obicei in puterea marita a motorului, plus modificarile estetice de rigoare.

Asadar, V8-ul TwinTurbo care in varianta standard dezvolta 560 de cai putere si 680 Nm, a fost dus pana la valoarea de 620 de cai putere si 790 de Nm. In urma modificarilor, modelul este capabil sa ajunga de la 0 la 100 de km/h in numai 4.1 secunde, iar viteza maxima pe care o poate atinge este de 305 km/h. Tot la capitolul tehnic intra si noile suspensii, care coboara garda cu 2.5 cm.

In ceea ce priveste aspectul, pentru a-l imbunatati, cei de la AC Schnitzer au adaugat spoilerului fata si celui posterior fibra de carbon si au plusat cu niste jante de 21 de inch, precum si cu cateva tuse de bleu la interior. Pretul pentru acest kit nu a fost inca anuntat, dar cel mai probabil il vom afla zilele urmatoare de la Geneva.

Vezi si:  Motorul 0.9 TwinAir va fi disponibil pe Alfa Romeo MiTo si Fiat Punto Evo

Via – Automarket

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.