BMW Seria 4 Concept, prezentat publicului

Nu, inca nu vorbim de o prezentare live a conceptului ce prefigureaza noul BMW Seria 4, ci de un set de imagini. BMW Seria 4 urmeaza sa inlocuiasca Seria 3 Coupe, aceasta mutare facand parte din seria de schimbari care urmeaza sa se produca in gama bavarezilor.

Masina din imagini este doar un concept, modelul de serie urmand sa fie lansat cel mai probabil in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Seria 4 este destul de diferit de Seria 3, acesta avand in primul rand dimensiuni mai mari. Nici la capitolul design nu putem spune ca similitudinile cu sedanul compact al BMW ar fi foarte mari. Singurul element care ne duce cu gandul la noul Seria 3 sunt blocurile optice. Restul elementelor ne arata  foarte clar ca avem de-a face cu un coupe veritabil.

In ceea ce priveste interiorul conceptului, acesta poarta semnatura echipei Individual din cadrul BMW. Acest lucru se observa chiar din primele fotografii. Lemnul de castan, pielea folosita din abundenta, insertiile de aluminiu si cel mai special element decorativ – legaturile din piele impletita manual, toate ne duc cu gandul la un interior din seria Individual.

Gama de motorizari inca nu a fost anuntata, dar cel mai probabil vom regasi aceleasi motoare ca pe noul Seria 3.

4 thoughts on “BMW Seria 4 Concept, prezentat publicului”

    1. Mie nu prea mi se pare ca ar fi asa, dar e parerea ta, nu am cum sa te contrazic. Totusi, cu ce M3 ti se pare ca seamana?

  1. Pielea maro si farurile agresive sunt cele mai atractive aspecte din punctul meu de vedere! Insa nici lemnul folosit in interior nu e de neglijat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.