Brabus lanseaza noul CLS Rocket la Frankfurt

Cunoscuta casa de tuning germana aduce la Salonul Auto de la Frankfurt urmasul lui CLS Brabus Rocket. Acesta va fi bazat pe noul CLS si se va numi Brabus Rocket 800.

A doua generatie a modelului CLS Rocket va dezvolta 800 de cai putere si un cuplu limitat la 1100 de Nm, motorul fiind capabil sa devolte 1420 Nm. Aceste cifre impresionante sunt obtinute din unitatea V12 de 6 litri.

Cutia care va ajuta motorul sa ofere performante optime, este una automata cu 7 trepte – AMG Speedshift MCT. Odata ce avem acest motor si aceasta cutie performanta, timpul necesar pentru a atinge 100 de km/h este de numai 3.7 secunde iar viteza maxima est de 370 de km/h. Destul de impresionant, nu-i asa?

Brabus nu a omis nici exteriorul, masina primind cateva modificari cu ar fi aripile evazate si eleronul nu tocmai mic de pe capota portbagajului. Jantele care vor echipa modelul sunt Brabus Monoblock F Platinum Edition.

Si daca tot ce v-am povestit pana acum a sunat bine, pretul cred ca o sa vi se para a fi opusul – 429.000 de euro fara taxe. Un adevarat chilipir pentru Sultanul din Brunei!

Via – WCF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.