Calitatea Mercedes-Benz, sarbatorita la Casa Auto Iasi

Luni, 11.06, am luat parte la un eveniment organizat de Casa Auto Iasi, dealer autorizat Mercedes-Benz. Acesta a avut drept scop sarbatorirea calitatii Mercedes-Benz, calitate recunoscuta atat de cei care detin un model al marcii germane, cat si de catre pasionatii de automobile.

Evenimentul a luat startul printr-o prezentare sustinuta de ambasadorul Mercedes-Benz si realizatorul emisiunii Garantat 100%, Catalin Stefanescu. Acesta nu ne-a vorbit neaparat de calitatile tehnice ale unui Mercedes, ci despre cum actioneaza un model al acestei marci asupra psihicului soferului, si cum aceasta marca, prin ceea ce reprezinta te face mai civilizat in trafic.

Dupa ce Catalin Stefanescu si-a incheiat discursul, a urmat o scurta interventie a domnului Paul Emanuel Arcip, administrator a unei firme de transport persoane. Acesta a adus cu el si trei exemplare Mercedes-Benz – un autocar care a depasit 1.700.000 de km, precum si doua microbuze Sprinter, unul caruia i s-a schimbat motorul la 1.200.000 de km si care are in prezent peste 1.700.000 de km, si un exemplar din 2012 care ne arata in ce punct al evolutiei a ajuns marca premium.

In ultima parte am putut vedea diferentele dintre piesele originale si cele aftermarket, diferente care in urma informatiilor primite de la specialistii din service ne-au convins ca sunt importante.

Evenimentul a luat sfarsit printr-un dineu in cadrul caruia am putut socializa cu personalul marcii si alti invitati. Acest dineu a fost, bineinteles, pe aceeasi lungime de unda cu filosofia Mercedes-Benz, adica stilat, civilizat si exclusivist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.