CAR EXPERT – un service auto cu adevarat de incredere

Despre service-urile auto am tot discutat in ultima vreme. Si, desi este posibil sa mai aveti inca dubii in legatura cu lucrurile de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti sa alegeti un service nou, in mare parte consider ca am lamurit cum arata de obicei service-ul ideal.

Cu toate acestea, nu strica sa reamintesc, pe scurt, cele mai importante lucruri pe care un service auto ar trebui sa le ofere, pentru a putea fi considerat „de calitate”:

  • spatiu ingrijit si cat se poate de modern;
  • parcare sigura si curata;
  • curatenie atat in service, cat si in sala de asteptare;
  • colectiv profesionist, prietenos si dispus sa explice amanuntit ce probleme are masina;
  • echipament cat mai nou;
  • diversitate cat mai mare a serviciilor oferite;
  • atentie la detalii;
  • recomandari pentru ingrijirea masinii;
  • preturi corecte – nu mici, ci corecte d.p.d.v. al muncii prestate;

Acum, daca stiti cu totii ce standarde ar trebuie sa bifeze orice service pentru a putea beneficia de incredere, va ajut si cu o noua recomandare: CAR EXPERT AUTO. Acest service este situat in Voluntari, pe sos. Pipera-Tunari, nr. 1,  asadar ma adresez in special celor din capitala sau din imprejurimi.

Dupa ce m-am uitat pe site-ul lor si am ascultat cateva pareri, am concluzionat ca respecta mare parte dintre lucrurile mentionate mai sus, deci poate fi considerat un service auto de incredere. Pentru a va convinge, cel mai bine aruncati si voi o privire. Un punct de plecare ar putea sa fie pagina de servicii CAR EXPERT, pentru a va convinge ca acolo va puteti rezolva orice problema a masinii. Mai mult, putem vedea si din prezentarea lor  ca pun un accent foarte mare pe echipa din spate, dar tin in acelasi timp cont si de noutatile din domeniu, avand cele mai noi echipamente de pe piata. In plus, calitatea se poate observa peste tot, iar daca in jur totul este calitativ, cu siguranta si lucrarile lor, fie ca vorbim de mecanica, electrica, tinichigerie sau vopsitorie, respecta cele mai inalte standarde.

Vezi si:  Renault vrea să producă mașini electrice în Coreea de Sud

Un lucru important, care nu trebuie omis, este si faptul ca se accepta si lucrari efectuate pe o polita de asigurare CASCO sau RCA, existand in acest sens agreeri cu cei mai importanti asiguratori de pe piata. Decontarea se face, bineinteles, cat de repede se poate, pentru a nu va retine masina prea mult in service.

Care este totusi concluzia finala? Ca trebuie sa avem grija foarte mare cand decidem sa alegem un nou service auto si ca este de preferat sa platim 10-15% in plus, pentru a beneficia de calitate si respect. Pentru mine, garajele de cartier nu au reprezentat niciodata o alegere sigura.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.