Cat sunteti dispusi sa platiti pentru a inchiria o masina?

In piata de inchirieri auto exista o multitudine de companii care practica preturi total diferite. Pornind de la aceasta situatie, mi-ar placea sa aflu cat sunteti voi dispusi sa platiti pentru a inchiria o masina atunci cand situatia o cere?

Cand ai nevoie de o masina, fie pentru ca masina ta s-a defectat, fie ca esti intr-un oras nou si ai nevoie de mobilitate, ai la dispozitie o multitudine de companii de inchirieri auto. Mai ales atunci cand vorbim de inchirieri masini in Bucuresti, oferta este cu adevarat larga.

Totusi, preturile difera simtitor de la o companie la alta. In general, din ce am observat eu, pentru a primi un pret bun cel mai bine este sa va orientati spre o companie mai mica, la inceput de drum, deoarece in anumite situatii veti plati chiar si jumatate din suma pe care o cere o companie care deja are un brand puternic si vechime in piata. Iar dezavantaje nu prea sunt, deoarece in acest domeniu nu este atat de important de cand exista compania in piata, ci mai important este ca parcul auto sa fie intr-o stare foarte buna, pentru a nu ramane cu masina in drum.

Daca pretul pentru o zi de chirie este foarte mic, personal iau in calcul inchirierea unei masini si atunci cand am foarte multa treaba intr-un oras mare. Decat sa platesc foarte multi bani pe taxiuri, prefer sa dau cativa euro si sa iau o masina, astfel ramanand si cu mai mult timp pentru a ma relaxa. Spre exemplu, am gasit o companie – Swiso rent a car – de la care poti inchiria un Matiz cu numai 9.98 euro/zi, in cazul in care iti trebuie doar intre 1 si 4 zile. Daca o inchiriezi pe termen lung (30+ zile), pretul scade la numai 6 euro/zi.

Vezi si:  Totul despre climatizarea auto

In comparatie cu alte companii care au masini de inchiriat, ale caror preturi pentru un simplu Logan sunt de trei sau chiar patru ori mai mari, in cazul de fata costurile sunt mult mai mici, deci este rentabil zic eu sa iei o masina indiferent de situatia care impune acest lucru. Si nu este obligatoriu sa iei un Matiz, mai ales ca poti avea un Opel Insignia sau un Audi A4 la pretul la care altii ofera cel mult un Renault Clio.

Revenind la intrebarea din titlu: voi cat sunteti dispusi sa platiti pentru a inchiria o masina?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.