Ce preferi – RCA online sau offline?

Cu ceva timp in urma va intrebam cum preferati sa faceti chestionarele auto – pe internet sau tiparite. Ei bine, cativa dintre voi mi-au raspuns si am inteles ca si voi preferati varianta online. De data aceasta am o alta curiozitate: cand va expira RCA-ul la ce solutie recurgeti – preferati sa stati la birou si sa dati cateva click-uri, sau mergeti pe varianta clasica, adica mersul la sediul unei companii de asigurari sau al unei firme de brokeraj?

Eu, de cand exista site-uri de asigurari RCA serioase, prefer sa dau 2-3 clickuri si sa am asigurarea facuta in loc sa ma deplasez la sediul unei firme. De ce? E foarte simplu! Alegand varianta online nu mai consum combustibil, nu mai pierd timp, si am parte de preturi foarte bune. Pe langa aceste trei lucruri, mi se pare foarte fain ca poti sa faci o simulare, in urma careia afli preturile asigurarilor RCA de la toate companiile din piata. Unul dintre site-urile in care am incredere si pe care am curaj sa vi-l recomand este rca ieftin 2011.

Acum, eu v-am zis cum prefer sa imi fac asigurarea RCA, si v-am oferit trei argument destul de bune as zice. Inainte de a-mi raspunde, imi permit sa presupun ca daca ati ales sau alegeti varianta online, va bazati cam pe aceleasi argumente. Totusi, sunt foarte curios ce argumente in favoarea variantei clasice aduc  cei care inca o folosesc?

Vezi si:  Nu stii unde sa-ti faci service-ul in Bucuresti?

One thought on “Ce preferi – RCA online sau offline?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.