Cei mai buni drifteri din tara se aduna la Suceava

In zilele de 10 si 11 iulie, parcarea Shopping City din Suceava va gazdui etapa cu numarul 4 din Campionatul National de Drift.

In competitie vor intra peste 25 de piloti, printre care se afla si cunoscutii drifteri  HAI, KNS, Calin si Traian. Jurizarea va fi facuta de Mike Procureur din Franta si Dragan din Serbia. Cei doi sunt oficiali ai King of Europe, cea mai mare competitie  de drift din Europa.

Si Suceava va fi reprezentata in competitie, de Mihai Maxim si Razvan Fratianu. Sa speram ca unul din cei doi suceveni va reusi sa ne faca mandri si sa castige etapa a 4-a a CND.

Daca nu sunteti interesati de drifturi, aveti totusi un alt motiv sa veniti la eveniment, pentru ca organizatorii v-au pregatit si o expozitie de masini tunate, care vor fi insotite de fete frumoase.

Drift Show se va desfasura in intervalul orar 10-19 iar participarea va fi GRATUITA!

Masinile tunate care au luat parte la expozitie nu mi s-au parut a fi tocmai frumoase, dar la partea aceasta sunt subiectiv pentru ca mie nu imi plac in general masinile tunate, exceptie facand tuningul de marca (oficial). In schimb, drifterii mi s-au parut a fi „meseriasi”. Baietii aia chiar le au cu „covrigul”. Mai jos aveti cateva poze de la eveniment.

Vezi si:  CONCURS: Raspunzi la o intrebare si castigi un volum Masinile Regelui!

One thought on “Cei mai buni drifteri din tara se aduna la Suceava”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.