CONCURS: Raspunzi la o intrebare si castigi un volum Masinile Regelui!

Astazi, odata cu lansarea noului OrasulAUTO, dam drumul unui concurs simplu, dar care are premii interesante. Este vorba mai exact despre doua volume a cartii-album Masinile Regelui. Asadar, vom avea doi castigatori care vor putea citi si vedea istoria automobilistica a Majestatii Sale Regele Mihai.

Mecanismul este cat se poate de simplu! Trebuie sa raspundeti la intrebarea: Ca pasionat de automobile, daca ai avea posibilitatea sa alegi orice masina mai veche de 30 de ani pentru a o restaura, care ar fi aceasta? Cei doi castigatori vor fi alesi prin tragere la sorti. Durata concursului este de ZECE zile, intre 19.11.2012, ora 10:00 si 28.11.2012, ora 23:59.

Cateva cuvinte frumoase despre Rege si pasiunea Sa, preluate de pe blogul Principelui Radu al Romaniei: „Legatura dintre Rege si masini este unul dintre cele mai spectaculoase aspecte din biografia Majestatii Sale. Peste opt decenii de performanta la volan, de fidelitate si admiratie fata de motoare, de extraordinara dexteritate in domeniul tehnologiei auto. Astazi, dupa optzeci si cinci de ani de condus, Regele se urca la volan cu aceeasi siguranta discreta, cu o placere sfioasa, cu o robustete usor de remarcat. Trateaza masina cu respect, cu atentie, are un anume fel profund de a «simti» motorul, pe care il asculta cu sufletul si cu mintea. Automobilul pe care il conduce, ca si traficul auto si celelalte masini de pe sosea, sunt tratate de Rege tot atat de frumos si de respectuos pe cat sunt tratati oamenii pe care ii intalneste zi de zi.”

Vezi si:  Ford anunță noi reduceri din cauza scăderii profitului

Multumirile pentru cele doua carti merg catre cea mai deschisa librarie onlineLibris!

Perioada de inscriere in concurs a expirat. In total sunt 13 participanti, din care 12 se califica pentru extragere.

1. Baicu Bogdan Andrei

2. Vlad F.

3. stan

4. Lungoci Florin

5. Bogdan Air

6. Somnulescu

7. Melinda V.

8. Aniela A.

9. cipoc

10. Stefan Damian

11. Etienne

12. Hanny

In urma extragerii, cei doi castigatori sunt: Vlad F. si Bogdan Air, adica numerele DOI si CINCI. Felicitari! Pentru a va primi premiul trebuie sa trimiteti urmatoarele date la adresa adrian.nechifor [at] orasulauto . ro: nume, prenume, adresa completa, numar de telefon.

Video Print Screen: Castigator 1 || Castigator 2

14 thoughts on “CONCURS: Raspunzi la o intrebare si castigi un volum Masinile Regelui!”

  1. Sincer, mi-as dori un Porsche Carrera 904, pentru ca a fost una din masinile care au revolutionat multe in acea vreme si pentru ca nu e doar o masina, e o jucarie transpusa in realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.