Criterii de alegere a service-ului auto

 

Soferii sunt, de regula, foarte preocupati de masinile pe care le detin: se asigura ca acestea sunt mereu echipate corespunzator, in functie de sezon, ca sunt in permanenta curatate si ca functioneaza asa cum ar trebui.

In situatia in care, din pacate, autoturismul se defecteaza si are nevoie de interventii specializate, alegerea unui service auto se poate dovedi a fi dificila, din cauza faptului ca astazi exista foarte multe astfel de puncte in fiecare oras. De aceea, exista o lista de elemente care ar trebui luate in considerare inainte de a opta pentru un service auto sau altul.

EXPERIENTA MECANICILOR

In primul rand, este important ca soferii sa se intereseze de experienta mecanicilor pe mana carora isi lasa autoturismele. Personalul care are in spate ani de munca in domeniu va sti intotdeauna mult mai bine cum sa repare cat mai repede si mai bine un autoturism, in comparatie cu juniorii intr-ale mecanicii.

USTENSILELE DISPONIBILE

Un alt factor care trebuie luat in calcul este referitor la ustensilele de care un service auto dispune. Ideal este sa se aleaga un loc in care exista toate lucrurile necesare unei reparatii de calitate. Asadar,  inainte se poate studia site-ul atelierului sau chiar se poate face o vizita.

Vezi si:  Piese auto online sau offline?

BUGETUL

Bineinteles, soferii trebuie sa se gandeasca si la bugetul de care dispun, dar si la tarifele practicate de service-ul auto pe care il aleg. Este important ca preturile sa fie in concordanta cu serviciile obtinute, astfel incat lucrarea sa fie una de calitate, care sa isi merite toti banii. Indicat este ca soferii sa faca o comparatie intre preturile mai multor service-uri auto.

PROXIMITATEA

Da, proximitatea fata de casa poate fi si ea un factor decizional in ceea ce priveste locul in care soferii isi pot duce autoturismele la reparat. Preferabil este un service cat mai aproape de casa, insa daca se gaseste unul in care mecanicii sunt excelenti, iar ustensilele pe care le folosesc si tarifele pe care le practica sunt cele mai bune, atunci se poate face o exceptie, ba chiar este recomandat!

ALTERNATIVA DE TRANSPORT CAND AUTOTURISMUL ESTE LA SERVICE

Detinerea unei masini reprezinta un aspect vital pentru unele persoane. Exista oameni care depind de acest mijloc de transport si fara de care viata lor ar fi, cu siguranta, mult mai dificila. Cei care apeleaza la serviciile de inchiriere ale unei compani precum VAG24 nu trebuie sa-si faca griji! Flota de masini din care se poate alege este destul de larga, toate autoturismele fiind confortabile, cu inspectia tehnica la zi, iar tarifele sunt cele mai bune din piata.

Vezi si:  Ford merge spre o scădere a prețurilor

2 thoughts on “Criterii de alegere a service-ului auto”

  1. Este important sa te uiti prima data la calitate dupa aceea la pret cand alegi un service auto.
    –––-
    ADMIN EDIT: comentariile strict pentru SEO, mai ales cand numele de la un comentariu la altul difera, se aproba fara link.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.