CUPSTER, un concept SEAT construit pentru Worthersee

SEAT urmeaza sa prezinte la Worthersee un concept bazat pe modelul Ibiza, care are rolul de a marca 30 de ani de la inceperea productiei modelului de clasa mica.

Ibiza CUPSTER este un roadster construit pe baza modelului de serie Ibiza. In partea inferioara a masinii schimbarile nu sunt radicale, in timp ce in partea superioara putem remarca numeroase modificari – de la oglinzile redesenate, care aduc aminte de cele ale noului Leon, pana la eleronul de pe capota portbagajului si parbrizul de dimensiuni foarte mici. Denumirea conceptului a rezultat in urma combinarii denumirilor CUPRA si Roadster.

Unitatea pe care o gasim sub capota este cea care echipeaza versiunea de serie CUPRA, adica celebrul 1.4 TSI in varianta cu 180 CP si 250 de Nm. Cutia este de asemenea una foarte cunoscuta: DSG cu 7 rapoarte. Culoarea in care este vopsit exteriorul se numeste New Orange.

Conceptul CUPSTER urmeaza sa fie prezentat in curand la Worthersee, intalnirea anuala a celor pasionati de modelele produse de grupul Volkswagen.

Via – SEAT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.