Dacia a produs 4 milioane de vehicule pana in acest moment

Cei de la Dacia au livrat saptamana aceasta vehiculul cu numarul 4.000.000. Pentru a atinge aceasta cifra au fost necesari 43 de ani.


Modelul ce poarta numarul 4.000.000 este un Duster 4×4 Laureate echipat cu motorul de 1.5 litri dCI 110 CP. Proprietarul acestei masini este o clienta din Romania, de profesie medic.

„Duster este al cincilea model Dacia pentru mine. Am ales Dacia pentru ca masinile sunt rezistente, economice, incapatoare si comode. Mai mult, am avut acces foarte usor la piesele de schimb si la reteaua de service. La Duster m-a atras designul placut, spatiul generos, motorul puternic, siguranta pe care mi-o inspira. Mi-am dorit un vehicul cu tractiune 4×4, o masina pentru toata familia, cu care sa putem merge impreuna la pescuit, in vacanta, la munte”, a declarat clienta Dacia cu ocazia inmanarii cheilor.

Dacia a redus foarte mult perioada necesara pentru a produce un milion de masini la uzina din Mioveni. Pentru a atinge primul milion au fost necesari 17 ani, pentru cel de-al doilea 13 ani, al treilea milion a fost produs in 9 ani, ajungand sa produca al patrulea milion in numai 3 ani si 5 luni.

Via – Dacia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.