Dacia Dokker si Dokker Van, lansate in Romania

Dacia nu sta degeaba! Astazi a prezentat publicului din Romania un model foarte asteptat atat de micii intreprinzatori, cat si de marile companii. Dokker si versiunea utilitara Dokker Van vor ajunge in showroom-uri incepand cu data de 20 septembrie 2012.

Dacia Dokker va oferi o gama de motorizari suficient de diversificata. Mai exact vor exista doua versiuni pe benzina – deja clasicul 1.6 MPI cu 85 cai putere si mult mai noul 1.2 TCe de 115 cai putere, si doua versiuni diesel 1.5 dCi cu 75, respectiv 90 de cai putere. Aceste motorizari vor fi disponibile atat pentru varianta de familie cat si pentru cea de marfa.

Preturile sunt bineinteles mici, in stilul caracteristic Dacia. Un Dokker in versiunea de top Laureate va costa 13.600 de Euro cu TVA inclus, iar un Dokker Van cu pachetul Basic are un pret de 8.700 Euro cu TVA inclus.

O alta veste buna este ca intre 20 si 28 septembrie va avea loc un eveniment de tip porti deschise sub numele „Zilele Dokker” in cadrul caruia doritorii vor avea ocazia sa cunoasca masinile indeaproape.

Via – Dacia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.