Dacia Duster va primi transmisie automata si motoare noi

Directorul General al Group Renault Romania, Jerome Olive, a declarat pentru Ziarul Financiar, ca Dacia Duster va beneficia in viitorul apropiat de transmisie automata si de cateva motorizari noi.

Noua cutie de viteze nu este una cu adevarat noua, ci va fi preluata din cele existente in prezent  in gama Renault. Dupa ce se va stabili exact daca va fi un model in 4 sau in 5 trepte, cutia va fi modificata si testata de inginerii Renault. Chiar daca va fi o cutie deja existenta pe unele modele Renault, va fi produsa in Romania, la fabrica de la Mioveni.

Cel mai probabil noua transmisie va fi disponibila ca optiune pentru motorizarea 1.5 dCi 110 CP, sau pentru cea mai performanta motorizare dintre cele noi, care la fel ca si transmisia, va fi produsa la Mioveni.

Cu toate ca transmisia automata pentru Dacia Duster este o veste buna, s-ar putea sa nu fie pentru piata din Romania, deoarece inca nu se stie daca va fi disponibila. Decizia, dupa cum a declarat Jerome Olive, va fi luata in functie de rezultatele cercetarii  de piata ce urmeaza a fi facuta.

Via – Ziarul Financiar

One thought on “Dacia Duster va primi transmisie automata si motoare noi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.