De cand ati inceput sa va faceti RCA online?

Despre RCA am tot scris in ultima vreme si v-am spus ca site-urile de asigurari online reprezinta o varianta foarte buna si care inlocuieste cu brio mersul la broker. Nu stiu exact daca v-am convins de acest lucru, dar daca da, sunt curios de cat timp ati renuntat la brokerul personal pentru a va face polita de asigurare online? Pe langa asta, ar fi interesant sa-mi spuneti cum a decurs totul, daca a fost bine sau nu si daca va propuneti sa folositi metoda aceasta in continuare?

Ca un rezumat al articolelor scrise pana in acest moment, eu am identificat ca avantaje ale online-ului urmatoarele lucruri: economisesti timp pretios pentru ca nu este necesar sa mergi prin traficul infernal, economisesti bani pentru ca nu consumi combustibil in plus, pentru ca de multe ori pe internet ai parte de RCA ieftin, totul se desfasoara rapid – primesti in cateva minute o copie a politei pe email, iar in 24 de ore polita in original, si altele care conteaza mai mult sau mai putin. Ideea este ca pentru majoritatea dintre noi timpul si banii conteaza, iar online-ul te ajuta sa economisesti aceste doua lucruri.

In sfarsit, dupa cum v-am zis, astept raspunsurile voastre la intrebarile puse la inceputul articolului. Acum sper doar ca printre cititorii OrasulAUTO exista unii care au renuntat la metoda clasica.

Vezi si:  X Riders - locul 5 dupa patru zile la Raliul Faraonilor

One thought on “De cand ati inceput sa va faceti RCA online?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.