Déjà-vw: un eveniment cu atmosfera chill si masini hippie

Midocar, impreuna cu reprezentantii Autobaza, organizeaza sambata, 4 octombrie, un eveniment auto inedit, care va da ocazia sa gustati senzatiile oferite de modele clasice marca Volkswagen.

Evenimentul se va desfasura la Midocar Otopeni si nu reprezinta doar o simpla distractie, deoarece in cadrul acestuia se vor sarbatori 60 de ani de la aparitia primului VW Transporter. Cu aceasta ocazie, organizatorii vor pune la dispozitia voastra, a participantilor, sesiuni de test ride cu fascinantul model Volkswagen Transporter T2, dar si cu modele cum ar fi Karmann Ghia si Kafer.

img09 (by Andrei Lascut)

Pe langa modele clasice ca cele mentionate mai sus, reprezentatii Midocar va vor oferi ocazia de a testa si cele mai noi aparitii din gama producatorului din Wolfsburg. Personal, va sugerez sa incercati macar Golf 7, Golf Sportsvan si noul Polo – deoarece sunt relevante pentru ce inseamna VW in acest moment.

Daca doriti sa aveti parte de o experienta completa, puteti apela la transportul pus la dispozitie de organizatori. Plecarea are loc de la Fantana Miorita, sensul spre Baneasa, sambata, 4 octombrie, de la ora 11:00 fix. Carausii vor fi, dupa cum era de asteptat, modele Volkswagen T2.

Petrecerea va lua startul in mod oficial la ora 10:00 si se va incheia la ora 18:00. In cadrul Déjà-vw vor exista si diferite concursuri, cu premii folositoare oferite de Castrol si Michelin.

Vezi si:  Eveniment: Classic Car Day Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.