Din a cata incercare ai luat permisul de conducere?

Sunt foarte curios de cate ori ati dat voi, cititorii OrasulAUTO, examenul scris pentru obtinerea permisului de conducere. Din cate am observat, majoritatea oamenilor nu reuseste sa ia sala din prima incercare si nu inteleg de ce.

Acum aproape 3 ani cand am dat eu examen, nu am avut nevoie de o pregatire intensa pentru a reusi sa trec din prima incercare (bine, am luat cu punctajul minim, dar nu asta conteaza). Daca tin bine minte, am facut in jur de 50 de chestionare auto si am citit de doua ori legislatia. Totusi, chiar daca am luat sala din prima incercare, nu mi-a folosit foarte mult pentru ca am picat la oras. Era perioada aia in care s-a modificat timpul maxim in care poti fi examinat de la 10-15 minute la 40 de minute. Examinatoru a considerat ca ar fi interesant sa ma tina 40 de minute, si da, am facut cateva greseli, asa ca nu am luat permisul. A mai urmat o incercare, dar nu am luat sala, iar a treia oara am reusit sa le iau pe ambele – sala cu 24 si traseul fara nicio greseala.

In sfarsit, pe langa ca as vrea sa stiu de cate incercari ati avut voi nevoie pentru a obtine permisul, as vrea sa stiu si ce varianta ati ales pentru a face chestionare auto – din carti sau pe internet?

Vezi si:  Masinile cu telecomanda, un cadou potrivit pentru Craciun?

One thought on “Din a cata incercare ai luat permisul de conducere?”

  1. Eu prima oara am picat sala cu 20 puncte desi am gresit 3 intrebari banale … (emotiile) A doua oara am fost iara si am facut 22 iar restul intrebarilor le-am dat la nimereala! Toate bune si frumoase! Dupa ce am luat sala dupa 4 zile deja aveam programat traseul! Spre nefericirea mea asa s-a nimerit sa fiu chiar ultimul ! Am fost martor la o fata si a facut dezastru ! Vazand-o pe ea cum a picat dintr-o data m-au luat emotiile! Asa emoti aveam incat cand m-am urcat la masina am uitat sa apas ambreajul si am dat contactul de 2 ori …. Si nu am pornit! Doar dupa asta am apasat ambreajul si am porni! Dupa ce am condus 10 minute a vazut D-nu politist ca conduc chiar foarte bine dar cand am ajuns ca la un sens giratoriu am uitat-o in a 2-a si am inecat iara motorul de 2 ori … Ce e cel mai cudat ca in 30 de ore de condus o singura data am inecat motorul ! Iar in 30 de minute l-am inecat de 4 ori motorul ! Daca nu faceam asteste greseli banale luam permisul ! Acum astept 15 zile sa dau sala si dupa orasul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.