Dupa Hitler, si Putin vrea o masina a poporului. Vezi primele imagini.

Masina poporului rus a fost comandata saptamana trecuta de Putin, si va fi produsa cu ajutorul miliardarului Prokhorov, urmand sa fie vanduta incepand cu anul viitor.


Vehiculul denumit de presa internationala Onexim, va respecta in totalitate cerintele premierului rus: capabil sa transporte 4 persoane, o lungime nu mai mare de 4m si propulsie de tip hybrid. Motorul masinii ce urmeaza sa devina foarte populara in Rusia, va fi unul electric alimentat cu baterii li-Ion ce va dezvolta 67 de cai putere. Bateriile vor fi incarcate prin intermediul unei unitati pe gaz de 0.6 litri. Viteza maxima atinsa de aceasta masina va fi de 120 km/h si va avea o autonomie de 400 de km.

Modelul rusesc este posibil sa debuteze deja la sfarsitul anului, si sa ajunga pe piata in prima jumatate a anului viitor la un pret ce nu va depasi 10.000 de euro.

Eu totusi ma gandesc de ce vrea Putin aceasta masina. Rusii au deja masina poporului, ba chiar marca poporului – Lada. Iar ca o varianta moderna , pot alege masina popoarelor – Dacia Logan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.