Editia speciala a modelului Zenvo ST-1 va fi lansata in curand

Fabricantul danez Zenvo Automotive, a anuntat ca in curand va lansa o editie speciala a supercar-ului Zenvo ST-1, dedicata pietei din SUA.

Editia speciala se va numi ST-1 50S, iar cele mai importante modificari aduse sunt la capitolul putere. In comparatie cu varianta standard care are 1104 cai putere si 1430 Nm, 50S va avea o putere de 1250 de cai si un cuplu de 1500 Nm. Timpul necesar pentru a ajunge de la 0 la 100 de km/h este de numai 3 secunde, iar viteza maxima pe care o poate atinge este de 375 km/h. Puterea modelului provine dintr-o unitate V8 de 7.0 litri supraalimentata, care este conectata la o cutie automata cu 7 rapoarte.

Pe langa un plus de putere, 50S se va mai remarca prin intermediul celor trei culori speciale – Intense Red, Crystal White, Mediterranean Blue – jante de magneziu, si o placuta semnata de inginerii si detinatorii marcii. Cumparatorii modelului vor mai primi un „mic cadou” – ceasul elvetian Aspen Zenvo in valoare de 49.000 $.

Zenvo ST-1 50S va fi disponibil numai in SUA, iar numarul de exemplare va fi limitat la doar 3 unitati. Si cum exclusivismul se plateste scump, supercar-ul danez va avea un pret de…..1.8 milioane $.

Via – Autocar


One thought on “Editia speciala a modelului Zenvo ST-1 va fi lansata in curand”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.