Falimentul este singura varianta ramasa pentru SAAB

Saab are din nou probleme financiare foarte mari. Cea mai „buna” solutie pentru a plati salariile muncitorilor este declararea falimentului.

Dupa ce cererea de intrare sub protectia Curtii in fata creditorilor le-a fost respinsa, cei de la Saab mai au o singura varianta – declararea falimentului. Cel putin pe termn scurt mai mult ca sigur aceasta va fi solutia, mai ales ca sindicatele muncitorilor de la Saab au anuntat ca vor cere ele declararea companiei suedeze ca falimentara daca nu o face compania.

Uzina Saab din Trollhattan si-a incetat activitatea in luna aprilie a acestui an, iar muncitorii inca nu si-au primit salariile pentru luna august. Singurele solutii pentru ca acestia sa fie platiti de catre Stat sunt intrarea companiei Saab sub protectia unui tribunal sau declararea falimentului.

In sfarsit, o veste trista pentru lumea auto si pentru mine. Saab este un producator care chiar merita sa existe pentru ca face niste masini extraordinare, masini cu personalitate. De Hummer de exemplu nu imi pare deloc rau.

Via – Automarket

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.