FOTO: Ford Tourneo Custom Concept se prezinta

Cei de la Ford vor aduce la Geneva un concept care poarte numele de Tourneo Custom Concept. Motorizarile prezente pe masina vor oferi intre 100 si 155 de cai putere.

Interesantul concept pe care Ford il va aduce la Geneva, adopta limbajul de design Kinetic si are sanse foarte mari sa intre in productie intr-o forma apropiata. La exterior, noul model este surprinzator de agresiv, tinand cont de faptul ca face parte din clasa utilitarelor. La interior povestea este aceeasi. Avem un design foarte modern, nemaiintalnit pana acum in aceasta clasa.

Lista de dotari a modelului este foarte interesanta pentru o masina provenita dintr-o autoutilitara. Astfel, avem optiuni ca: scaune imbracate in piele cu insertii textile, bord in doua culori, plus un sistem multimedia Sync. Motorizarile care se vor regasi in oferta sunt trei diesel-uri care vor avea puteri cuprinse intre 100 si 155 de cai putere.

Rolul acestui concept este de a prefigura viitorul Transit Tourneo. Versiunea de serie va mai mult ca sigur foarte apropiata de concept, lucru care nu ar trebui decat sa bucure clientii de utilitare.

Via – autoblog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.