GALERIE FOTO: Expo CASA AUTO Iasi 2012

Intre 20 si 26 martie, are loc la Era Shopping Park, a noua editie a evenimentului Expo Casa Auto. In cadrul acestei expozitii vor fi expuse peste 90 de modele, unele ca Hyundai i30 sau noul Mercedes SL nemaifiind vazute pana acum de ieseni. Sau cel putin nemaivazute de cei care nu au ajuns la Salonul Auto de la Geneva de anul acesta.

O alta noutate este aparitia marcii Opel printre cele devenite deja o prezenta clasica in cadrul expozitiei, aceasta fiind reprezentata de noul dealer Ande Motors.

Pe langa toate aceste lucruri, voi, vizitatorii, aveti posibilitatea de a participa la o tombola care are ca premii noua excursii in Romania, excursii care vin la pachet si cu o masina cu plinul facut, plus noua cursuri la Scoala de Pilotaj Defensiv Titi Aur.

Recomandarea mea este sa vizitati aceasta expozitie deoarece este cam singurul eveniment auto din Iasi care aduce la un loc atatea marci – de la low cost la premium. Ce nu ar trebui sa ratati? Standurile marcilor Mercedes-Benz, Jaguar, Land/Range Rover si Opel. Va garantez ca cel putin la aceste standuri veti gasi masini interesante, ba chiar de vis. Totusi, daca ajungeti acolo ar fi pacat sa ratati si restul marcilor!

In continuare va las cu galeria foto. M-am concentrat pe modelele noi, interioarele interesante si nelipsitele fete.

 

Vezi si:  Join the Pact: campanie impotriva alcoolului la volan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.