Hyundai Elantra este masina anului 2012 in America de Nord

Modelul Hyundai Elantra inregistreaza succes dupa succes. Dupa ce a luat premiul AutoBest 2012, modelul coreean a primit si distinctia Masina Anului 2012 in America de Nord.

Importantul premiu a fost anuntat in cadrul Salonului Auto de la Detroit. Juriul a fost format din 50 de jurnalisti din Statele Unite ale Americii si Canada, numarul modelelor intrate in „lupta” fiind de peste 50. In finala au ramas trei modele – Volkswagen Passat, Hyundai Elantra si Ford Focus.

Elantra (174 puncte) a castigat fara probleme in fata celor doi contracandidati, reusind sa adune cu 13 puncte mai mult fata de masina de pe locul doi, Volkswagen Passat (161 puncte). Noul Focus a obtinut 155 de puncte, pierzand batalia cu Elantra pentru a doua oara in ultimele doua luni.

Jayne O`Donnell, membru al juriului si jurnalist la USA Today, a declarat: ”Hyundai Elantra este o masina cu accente sport, totodata eleganta. Calitativa si in acelasi timp accesibila. Curajoasa, dar sigura. Elantra intruneste o serie de paradoxuri, iar fiecare dintre acestea reprezinta argumentele principale ale noii game Hyundai.” In 2011, premiul Masina Anului in America de Nord a fost castigat de Chevrolet Volt.

Via – Automarket

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.