In medie, un client al Bugatti mai detine 84 de masini, trei avioane si un iaht

Incepem saptamana cu o stire de la Bugatti, care ne va face pe noi, muritorii de rand iubitori de masini, sa mergem intr-un colt al camerei si sa plangem.

Conform declaratiei lui Wolfgang Durheimer, CEO Bugatti, clientul marcii pe care o reprezinta detine in medie „doar” 84 de alte masini, trei avioane, precum si un iaht. Pentru a intelege mai bine despre ce vorbim, un client tipic pentru marca Bentley detine in medie inca 8 masini in garaj. Niste saraci astia cu Bentely!

In prezent, Bugatti mai ofera spre comercializare numai 20 de exemplare Veyron, pretul pentru o unitate fiind de 1.46 milioane euro. Cand vor fi vandute si aceste ultime bucati, numarul de exemplare Veyron comercializate de la lansare va fi de 450.

Speculatiile spun ca VW testeaza in prezent trei versiuni diferite ale noului succesor. Acesta va avea in jur de 1500 de cai putere si este foarte posibil sa foloseasca un sistem de propulsie hibrid, ca in cazul altor modele din grup, precum Porsche 918 Spyder.

Via – WCF

One thought on “In medie, un client al Bugatti mai detine 84 de masini, trei avioane si un iaht”

  1. Cred si eu ca detine toate acestea, sa iti cumperi o astfel de masina inseamna sa nu te intereseze pretul si sa te fi plictisit de tot ce ofera ceilalti, aflati la indemana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.