Intalnirea Bukovina Motor Club: Trei zile motorizate

Intre 20 si 22 august 2010, Asociatia Sportiva Bukowina Motor Club va organiza cea de-a 4-a intrunire dedicata  iubitorilor sportului motorizat pe doua roti. Editia din acest an va avea loc in imediata apropiere a orasului  Radauti, in incinta strandului din comuna Volovat, cunoscut sub numele “La Piticu” .


Ca si in ceilalti ani, Bukowina  Motor Club isi va primi oaspetii intr-un cadru placut si curat, imbiindu-i cu mancaruri traditionale bucovinene  precum fasolea cu ciolan si ciorba radauteana, muraturile specifice zonei Milisauti-Badeuti, dar si alte preparate  pe gustul tuturor. Nu vor lipsi berea oferita de Ciuc, sponsorul oficial al evenimentului, vinurile Vinia si tuica.

Pasionatii de motociclism se vor intrece intr-o sumedenie de concursuri trasnite iar cei mai indemanatici vor fi  premiati de sponsori si organizatori si vor putea participa la traditionala parada moto pana pe Pasul Palma – una  din cele mai lungi parade de acest fel din Romania, ea masurand aproape 80km, efectuati in mare parte prin inima  peisajului montan bucovinean. In program sunt cuprinse si numere de moto-stunt care vor avea loc in centrul  orasului Radauti.

Serile vor fi condimentate de numere de striptease si concerte rock sustinute de formatiile Bucovina, Odyssey, Opt  S’un Sfert, Toy Machines, Nothing About Yesterday (N.A.Y) (MD), Corbus Albus (MD), precum si altele a caror confirmare este  asteptata in zilele urmatoare.

Vezi si:  Casa Auto Iasi prezinta noul Mercedes Clasa A

Pretul accesului la cea de-a patra intrunire Bukowina Motor Club este de 20 RON/ persoana, pilotul motocicletei  primind si traditionalul ecuson brodat.

Nota: In buna traditie a intrunirilor Bukowina MC, rateurile si turarea in gol nejustificata a motocicletelor dupa ora 01:00 sunt interzise si pot fi sanctionate cu excluderea elementelor perturbatoare din perimetrul intrunirii.

Sursa: BukowinaMC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.