Join the Pact: campanie impotriva alcoolului la volan

Stim cu totii deja ca alcoolul la volan este o problema foarte mare a zilelor noastre. Sunt foarte multi romani care, chiar si acum, cand exista extrem de multe informatii despre cat de periculos este sa conduci dupa ce ai consumat alcool, fac acest lucru frecvent. Ii stiti cu totii: sunt aia care de cele mai multe ori se considera cei mai buni soferi, cand de fapt abia sunt mediocri.

Ce vreau eu sa va spun de fapt este ca Mika Hakkinen, alaturi de Johnnie Walker, vor desfasura o campanie de constientizare in acest sens, in Romania. Daca sunteti in Bucuresti in data de 5 iunie, veti avea si ocazia sa-l vedeti pe Finlandezul Zburator la volanul masinii campaniei – un Caparo T1.

Mai multe detalii despre campanie puteti afla din informatiile oficiale:

Mika Häkkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool, vine pentru prima data la Bucuresti pentru a lansa campania “Join the Pact”, campanie menita sa incurajeze si sa determine consumatorii, prin semnarea pactului online, sa faca un angajament personal de nu se urca la volan sub influenta alcoolului.

In data de 5 iunie, in parteneriat cu Forumul Roman pentru Consum Responsabil de Alcool, Mika Häkkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil si dublu campion mondial de Formula 1 alaturi de echipa McLaren, va veni in Bucuresti pentru a transmite consumatorilor romani mesajul “Nu te urca la volan sub influenta alcoolului”, facand parte din campania globala Johnnie Walker pentru consum responsabil“Join the Pact”. Mika Häkkinen va parcurge un circuit inchis pe Bulevardul Kiseleff la volanul masinii Join the Pact Caparo T1 si mii de fani se vor putea bucura de acest moment unic din zone special amenajate.

La nivel global campania s-a bucurat de un succes extraordinar. Pana in prezent, aproximativ un milion de oameni din intreaga lume s-au alaturat campaniei alaturi de Mika Häkkinen si au semnat pactul. Consumatorii romani sunt si ei invitati sa faca un angajament personal de a nu se urca la volan sub influenta alcoolului, prin semnarea pactului, utilizand aplicatia interactiva disponibila pe pagina oficiala de Facebook Johnnie Walker Romania: http://www.facebook.com/JohnnieWalkerRomania.

Join the Pact_Mika Hakkinen1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.