Kia prezinta noi imagini ale conceptului Track`ster

Coreenii de la Kia au oferit publicitatii noi imagini ale conceptului viitorului crossover sportiv, care se numeste Track`ster. Acesta va putea fi vazut „in carne si oase” la Salonul Auto de la Chicago.

Conceptul Track`ster a fost desenat de centrul de design Kia din California, ineditul fiind reprezentat de liniile mult mai sportive decat cele cu care producatorul corean ne-a obisnuit pana acum.

Daca va intra in productia de serie, Track`ster ar trebui sa se incadreze in clasa crossover-urilor sportive, surse neconfirmate vorbind despre un propulsor care va dezvolta aproximativ 250 de cai putere.

Partea din fata a modelului este marcata de priza de aer centrala foarte generoasa, de blocurile optice redesenate si de luminile de zi cu tehnologie LED. Posteriorul se aseamana cu cel al modelului Soul, exceptie facand cele doua tevi de esapament si bosajele mai mari, aceste elemente avand rolul de a sublinia caracterul sportiv al modelului.

Alte informatii vor fi disponibile cel mai probabil odata cu lansarea conceptului, care va avea loc peste cateva zile in cadrul Salonului Auto de la Chicago.

Via – autoblog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.