Living the Porsche: un documentar care merita vazut

Ca pasionat de masini, in special de marca Porsche, din cand in cand mai caut documentare, filme de prezentare mai vechi si orice alte informatii interesante. Iar ieri a fost o zi cu noroc!

In lipsa de seriale noi si fiind la zi cu toate emisiunile auto pe care le urmaresc, aseara m-am apucat sa caut pentru a nu stiu cata oara documentare despre Porsche. Dupa ceva sapaturi, am descoperit un documentar nou. Unul dintre cele mai bune despre aceasta marca!

Mi-a placut mult, deoarece nu este genul acela clasic de documentar despre Porsche, in care niste jurnalisti ne explica de ce marca aceasta este atat de iubita sau in care ni se arata cum se construieste un anumit model din gama (in general 911). Documentarul acesta este despre proprietari de Porsche si despre mecanici foarte pasionati. Totul se desfasoara tocmai in Australia, iar subiectul central este Autohaus Hamilton, un loc unde oamenii mananca Porsche-uri pe paine.

In sfarsit, nu o sa va mai povestesc ce se intampla, pentru ca cel mai bine veti intelege de ce mi se pare un documentar bun daca il veti urmari. Merita!

Living the Porsche

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.