Locul 7 pentru Dacia Sandero in clasamentul fiabilitatii intocmit de ADAC

Modelul romanesc Dacia Sandero a ocupat locul 7 in clasamentul fiabilitatii facut de cei de la ADAC. Daca judecam in functie de celelalte masini din clasament, putem spune ca pozitia ocupata de Sandero este una foarte buna.

Topul celor de la ADAC este realizat pe baza defectiunilor raportate de clienti, si ia in calcul modelele de pe piata din Germania lansate de cel putin trei ani, vandute in 50.000 de exemplare si cu minim 10.000 de unitati livrate in ultimul an.

Inaintea Daciei Sandero se afla modele precum Mini, Peugeot 207 si Mitsubishi Colt, iar dupa locul ocupat de masina romaneasca sunt masini care se bucura de o mai mare incredere in ceea ce priveste fiabilitatea, dar care se pare ca nu au confirmat – Volkswagen Polo, Opel Corsa sau Renault Clio.

Cele mai frecvente probleme intalnite de posesorii Daciei sunt descarcarea bateriei si nefunctionarea sistemului de aprindere. Pe langa Sandero a aparut in acest top si Logan, care din pacate a dezamagit ocupand locul 24 din 27, problemele cele mai dese fiind la sistemul de injectie si de aprindere, la pompa de combustibil si la diferiti senzori.

Via – Capital

One thought on “Locul 7 pentru Dacia Sandero in clasamentul fiabilitatii intocmit de ADAC”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.