Lotus Evora S pentru Politia Romana

Politia Romana va primi un Lotus Evora S, masina care dezvolta 350 de cai putere. Aceasta va fi folosita pentru misiunile de interventie rapida si patrulare.

Te-ai gandit vreo data ca daca faci o „boacana”, vei fugi de politie si vei scapa? Ei bine, nu are rost sa mai incerci, pentru ca sansele tale sunt foarte mici. De fapt, erau mici in general, dar dupa ce Politia Romana va primi ultima creatie a celor de la Lotus, sansele de a scapa ti-au scazut considerabil.

Politia Romana este a treia din lume care beneficiaza de Evora S, celelalte doua organisme fiind din Marea Britanie si Italia. Masina va putea fi vazuta la treaba incepand cu aceasta luna, Inspectoratul General al Politiei urmand sa o primeasca saptamana aceasta, in cadrul unui eveniment organizat de Forza Rossa. Politistii se vor putea bucura de acest Lotus tinp de doi ani.

Lotus Evora S este echipat cu o unitate de 3.5 litri V6 supraalimentata, de provenienta Toyota. Puterea pe care o dezvolta este de 345 de cai putere, iar acceleratia de la 0 la 100 de km/h are loc in 4.6 secunde. Viteza maxima pe care o poate atinge acest supercar este de 280 de km/h.

Via – Capital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.