"Masina de Presa" – Festivalul Masinilor din Reviste vine la Iasi

***DIN PACATE, EVENIMENTUL A FOST ANULAT/AMANAT!***

Festivalul Masinilor din Reviste va ajunge pentru prima oara la Iasi,  in perioada 21-23 octombrie 2011. Locul de desfasurare a evenimentului va fi Era Shopping Park.

Festivalul care in Bacau este deja la editia cu numarul II a fost un succes. In cadrul acestui proiect vor fi prezente majoritatea marcilor de pe piata romaneasca, doritorii avand posibilitatea sa testze oricare model li se pare interesant. Si vor avea de unde sa aleaga! Masinile care vor fi aduse la festival vor fi impartite in sapte clase – Sport, Mica, Medie, Mare, SUV, Crossover si Lux.

Pe langa voi, publicul, care veti avea ocazia sa testati masini dupa care intoarceti capul pe strada, va exista si o sectiune speciala pentru reprezentantii media, care vor fi impartiti in doua categorii – bloggeri si jurnalisti. Asadar, mai ales daca urmariti constant OrasulAUTO, ar fi interesant sa veniti la eveniment pentru ca voi fi prezent si eu si vom putea incepe niste discutii pe site despre masinile testate in cadrul festivalului.

Si chiar daca mai este o luna pana atunci, am considerat ca este bine sa va anunt din timp pentru a va putea rezerva cele trei zile numai si numai pentru festival. Pe parcurs voi mai reveni cu detalii.

Vezi si:  Mitsubishi Off-Road Day 2014 ajunge la Iasi

One thought on “"Masina de Presa" – Festivalul Masinilor din Reviste vine la Iasi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.