Masinile cu telecomanda, un cadou potrivit pentru Craciun?

In curand incepe goana dupa cadouri de Craciun, si m-am gandit sa va ajut putin pentru ca sunt convins ca unii dintre voi se afla in pana de idei. Si daca tot ne aflam pe un blog auto, ce recomandare ar fi mai buna decat masinile? Nu va panicati, nu vorbesc despre cele la scara reala, cu sute de cai putere, motoare de mii de cmc si preturi cu multe zerouri, ci de unele putin mai mici si mult mai ieftine.

Eu am fost atras intotdeauna de machetele auto. Am chiar si o mica colectie, formata din aproximativ 10 masini la scara 1/24 si 5 la scara 1/43. Niciuna nu a fost cumparata, toate fiind primite, fie de ziua mea, fie de Craciun. Daca doriti, puteti lua si acest gen de machete drept recomandare, dar pentru mai multa distractie va recomand masinile cu telecomanda. Poate unii dintre voi vor zice ca acestea sunt pentru copii. Eu va spun ca gresiti, pentru ca exista unele destul de complexe pentru a intra in categoria cadouri pentru barbati.

Nu vorbim despre acele masini foarte colorate, cu design atragator numai pentru cei mici, ci de reproduceri a modelelor reale, destul de detaliate chiar. Acestea despre care va vorbesc eu au lumini fata-spate functionale, suspensii independente, si sunt capabile sa atinga viteze care iti permit sa faci o intoacere ca in filmele americane.

Pretul pe care trebuie sa il platiti pentru asa ceva nu este foarte mare. Daca renuntati la a-i face cadou parfumul lui preferat, puteti sa ii cumparati o masina de acest gen, iar eu va garantez ca partea de distractie va fi asigurata. Veti scoate copilul din EL!

Vezi si:  CONCURS: 3 zile cu noul Toledo

Articol sponsorizat de BigBoysToys.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.