Mercedes AMG GT si noul B-Klasse, lansate la Auto Schunn Suceava

Vineri, 20 martie 2015, Auto Schunn Suceava a aniversat 22 de ani de cand reprezinta marca Mercedes-Benz pe piata din Romania. Evenimentul a fost prezentat sub sloganul „traditie romaneasca si tehnologie germana”, si a adus in fata publicului doua dintre cele mai noi aparitii din gama fabricantului german, alaturi de diverse momente reprezentative pentru traditia romaneasca.

Publicul pasionat de masini si iubitor de traditii din Suceava, a avut ocazia, vineri seara, sa descopere doua modele Mercedes-Benz foarte interesante si sa asculte diferiti interpreti de muzica populara cunoscuti pe plan local si nu numai. Cele doua modele, prezentate in premiera in Suceava, au fost noul AMG GT si noul B-Klasse. Dupa cum era de asteptat, AMG GT a facut furori printre suceveni, fiecare persoana dorind sa stea macar pret de cateva secunde in spatele volanului. Desi este un model  cu adevarat remarcabil, sansele sa-l vedem pe strazile orasului sunt infime, si nu ca nu si l-ar permite anumite persoane din zona, ci pentru ca nu prea ai unde sa folosesti asa ceva cu adevarat.

Probabil ca, cei care isi permit un AMG GT, se vor indrepta catre S-Klasse Coupe, pentru ca in Romania viata e mult mai usoara cand ai suspensie cu perne de aer. Drept dovada sta si aglomeratia din zona unui asemenea model, care desi nu era subiect al lansarii, a avut parte de foarte multa atentie din partea publicului.

Vezi si:  GALERIE FOTO: Expo CASA AUTO Iasi 2012

In ceea ce priveste B-Klasse, in comparatie cu generatia precedenta, saltul calitativ dar si in materie de design este foarte mare. Modelul prezentat in cadrul evenimentului era foarte bine echipat, lucru care a contribuit la aceasta impresie pozitiva, dar sunt convins ca si intr-o varianta de baza arata foarte bine. Personal, consider ca este o masina foarte potrivita pentru femeile care isi doresc stil si calitate premium. Nu consider ca pentru a bifa asemenea lucruri ai nevoie de o masina dintr-o clasa superioara. Un B-Klasse bine echipat poate fi foarte chic!

Pe parcursul evenimentului, oaspetii au avut ocazia sa se bucure si de cateva momente traditonal romanesti, oferite de Ansamblul „Arcanul” din cadrul Universitatii „Stefan cel Mare” din Suceava, impreuna cu formatia de café concert a Ansamblului „Arcanul” USV si solistii Manuela Pohoata si Calin Brateanu.

Mai jos gasiti cateva fotografii din cadrul aniversarii Auto Schunn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.