Mercedes-Benz implementeaza o noua strategie de naming a modelelor

Dupa ce in urma cu putin timp au aparut zvonuri care spuneau ca Mercedes-Benz va schimba denumirea unor modele din gama, germanii au confirmat acest lucru.

Bineinteles, nomenclatura modelelor nu va fi schimbata in totalitate, pentru ca baza va ramane la fel. Asadar, modelele A, B, C, E, S, precum si G, SL, CLA si CLS, vor ramane neatinse. In schimb, GLK va deveni GLC, ML va deveni GLE, GL se va transforma in GLS, iar SLK va fi redenumit SLC.

Mercedes New Nomenclature

Pe langa schimbarea numelor unor modele, Mercedes-Benz a decis sa renunte si la actuala nomenclatura a motorizarilor, mai precis la terminatiile CDI, HYBRID, BlueTEC si altele. De acum inainte, vom realiza ce motorizare se ascunde sub capota unui Mercedes, dupa initiale mult mai simple, precum litera d pentru diesel, litera h pentru hibrid sau litera e pentru cele electrice.

Mercedes New Naming

Din punctul meu de vedere, mai ales in ceea ce priveste schimbarea denumirii modelelor, decizia este una cat se poate de buna. Daca va veti uita cu atentie, veti descoperi ca totul este mult mai logic si legat acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.