Mercedes G55 AMG modificat de VATH

Puternicul Mercedes-Benz G55 AMG a primit un kit de tuning de la VATH.


In versiune standard G55 AMG dezvolta 500 de cai putere si 700 Nm dintr-un motor de 5.5 litri V8. Tunerii de la VATH au marit puterea la 680 de cai putere si 800 Nm, dupa aceste modificari viteza maxima care poate fi atinsa de G este de 265 km/h.

Pe langa modificarea motorului, cei de la VATH s-au ocupat si de alte detalii. Suspensia va fi inlocuita cu una sport, iar garda la sol va fi scazuta cu 35 mm. Pe langa aceste lucruri, G55 AMG a primit si un sistem de franare sport cu discuri de 390mm.

La exterior G-ul a primit o fanta de aerisire pe capota, o bara fata modificata, lumini de pozitie cu led-uri, un spoiler de plafon si un set de evacuari noi. Aceste modificari, chiar daca nu sunt numeroase, au schimbat aspectul masinii destul de mult.

Este o masina interesanta, foarte puternica, cu dotari de lux, dar nu as cumpara-o niciodata. Sa nu se inteleaga ca nu imi place G-Class. Imi place foarte mult, este o masina longeviva, si unul dintre cele mai bune 4×4 de pe piata. Dar modelele tunate, cu sute de cai putere si tot felul de spoilere nu isi au rostul decat pentru arabii si rusii bogati.

Vezi si:  BMW lanseaza la Geneva Seria 1 ActiveE

Via – Carscoop

One thought on “Mercedes G55 AMG modificat de VATH”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.