Noul Audi A3 a fost tunat de ABT

Tunerii de la ABT au prezentat primele informatii si imagini legate de kit-ul pregatit pentru noul Audi A3. Acesta va cuprinde atat un pachet de design cat si unul de performanta.

Chiar daca noul Audi A3 a fost prezentat in urma cu numai o saptamana, tunerul de casa ABT a si pregatit un pachet de tuning dedicat acestui model. Numele pachetului este AS3 si va putea fi comandat incepand cu jumatatea acestui an.

Motoarele care au avut parte de modificari sunt in numar de doua – o unitate diesel si una pe benzina. In urma imbunatatirilor aduse de ABT, unitatea de 2.0 litri TDI care dezvolta 170 CP, dezvolta acum 200 CP, in timp ce puterea motorului 2.0 TFSI care oferea in standard 200 CP, a ajuns acum la 250 CP. Tot la capitolul performanta intra si noile discuri de franare de 345mm, precum si suspensia sport.

In ceea ce priveste pachetul estetic, acesta va include un nou spoiler fata, o grila modificata, praguri laterale, un eleron pentru acoperis, alaturi de un set de jante cu dimensiuni de 18 sau 19 inch.

Via – carscoop

One thought on “Noul Audi A3 a fost tunat de ABT”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.