Noul Citroen C3 disponibil in Romania

De ieri noul model Citroen C3 este disponibil si in showroom-urile din Romania. Masina am vazut-o pe viu ieri la Citroen Suceava si arata chiar mai bine decat in poze. Mi s-a parut cu adevarat interesant parbrizul alungit pana deasupra capului soferului.

Masina pare mult mai inchegata decat modelul precedent. Calitatea materialelor folosite la interior este buna spre foarte buna pentru clasa din care face parte. Despre comportamentul motorului, stabilitate si alte detalii mai importante nu va pot da detalii deoarece nu am facut un test-drive.

Pretul de pornire pentru ce ofera mi se pare putin cam mare – 10.890 cu TVA in echiparea City si motorul de 1.1 ce dezvolta numai  61 CP. Daca doriti un motor mai puternic  dar in acelasi timp si economic plus o echipare de top aveti o solutie – 1.6 Hdi cu 110 CP in varianta Exclusive, la nici mai mult nici mai putin de 17.090 euro cu TVA.

Daca merita cumparata sau nu aceasta masina nu pot sa spun. Singurele lucruri despre care pot spune ca merita sunt designul exterior si cel interior + motorul 1.6 Hdi de 110 CP pe care nu l-am testat dar pe o masina asa mica sigur ofera ceva senzatii placute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.