GALERIE FOTO: Noul Citroen C4 – Porti deschise

Incepand de ieri 4 februarie pana maine 6 februarie, la toti dealerii Citroen din tara sunt zilele portilor deschise pentru proaspat lansatul C4. In aceasta perioada puteti vedea de aproape noul model al celor de la Citroen, il puteti testa, sau de ce nu, cumpara. Programul este stabilit de fiecare dealer in parte.

In Suceava puteti sa faceti cunostinta cu Citroen C4 la dealerul Fetcom – B-dul Sofia Vicoveanca Nr. 7 (iesirea din oras spre Falticeni). Din cate am inteles programul de astazi este pana la ora 14, iar maine de 9 la 14.

UPDATE: Am fost la dealerul Citroen Suceava sa vad noul C4.  Din pacate inca nu au masina pentru test-drive, dar saptamana viitoare va fi disponibila. Masina arata mai bine decat ma asteptam. Exteriorul se incadreaza in noua directie de design a fabricantului francez, iar interiorul este pe de o parte titpic Citroen –  vedeti display-urile din bord  – pe de alta parte putem spune ca are si acel procent de „clasic” care te face sa nu te mai gandesti la masinile viitorului. Acest model este un pas mare in fata si cred eu ca va fi o masina se succes. Citroen, esti pe drumul cel bun!

3 thoughts on “GALERIE FOTO: Noul Citroen C4 – Porti deschise”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.