Noul OrasulAUTO

OrasulAUTO a fost lansat in luna februarie a anului 2010. De atunci au avut loc unele schimbari de design, sigla si abordare a continutului. Ultima versiune a fost lansata in luna noiembrie a anului 2012 si se doreste a fi un format diferit si mult simplificat.

Odata cu aceasta ultima versiune s-a renuntat la stirile zilnice, motivul fiind acela ca exista deja foarte multe site-uri care fac asta si o fac foarte bine. Totusi, noutatile nu au disparut cu totul din OrasulAUTO! Sectiunea „STIREA SAPTAMANII” va aduce, dupa cum spune si numele, in fiecare saptamana cea mai importanta stire. Atat. Va fi o singura stire pe saptamana, cea mai importanta din industrie.

Sectiunea „TEST DRIVE” a ramas neschimbata. Voi testa in continuare masini si ti le voi prezenta la fel de detasat ca pana acum. Sectiunea „EVENIMENTE” ramane si ea nemodificata. Evenimentele, dupa cum te-am obisnuit, vor fi in special locale, dar si evenimente nationale.

O noutate este „AUTO-VIDEO”. Aici vei gasi cele mai noi spoturi video ale producatorilor auto, dar si ale firmelor din aceasta industrie in general. Decizia de a crea o sectiune dedicata continutului video a fost luata in urma reactiilor pozitive venite din partea cititorilor.

O alta sectiune noua este  „POVESTIRI”. Aici vei gasi povesti din lumea auto, in general despre masini, motoare sau tehnologii celebre. Pe langa povesti, m-am gandit ca aici pot publica si articolele care reprezinta de fapt niste intrebari pentru tine, cum ar fi cele despre RCA, piese auto si alte subiecte de interes pentru un sofer.

Ultima sectiune, „DIVERSE”, este de asemenea noua. Aceasta a aparut in ultima versiune a site-ului, deoarece primesc o multime de comunicate si alte informatii pe care as vrea sa ti le fac cunoscute, dar asupra carora nu vreau sa ma concentrez foarte mult.

Restul articolelor care nu s-au incadrat in noua versiune a OrasuluiAUTO le poti gasi in sectiunea „ARHIVA”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.