Noul Subaru Impreza a fost lansat la New York

Cei de la Subaru s-au tinut de promisiune si au adus noul Impreza la Salonul Auto de la New York. Modelul va avea trei versiuni de caroserie – sedan, break si hatchback.


Schimbarea, dupa cum se poate observa din fotografii, este radicala, noul model nemaiavand nimic in comun cu vechea generatie. Cu toate acestea este foarte posibil sa fie criticat de fanii marcii, care probabil s-au asteptat la niste linii mai sportive.

Noul Subaru Impreza va fi disponibil in trei variante de caroserie – sedan, break si hatchback – toate cele trei variante fiind mai spatioase decat versiunile precedente, datorita ampatamentului marit. Pe langa acest lucru modelul nipon va fi mai manevrabil si va beneficia de materiale mai calitative la interior.

Modelul lansat la New York a fost echipat cu o unitate de 2.0 litri si 148 de cai putere, care poate fi conectata la o cutie manuala cu 5 trepte sau la una automata Lineatronic CVT. Consumul oficial al acestei unitati este de 8.7 litri/100 km in mediul urban si 6.5 litri/100km extraurban.

Momentan nu exista detalii privitoare la varianta de performanta STi, dar mai mult ca sigur va exista una cat de curand.

Via – Autoblog

4 thoughts on “Noul Subaru Impreza a fost lansat la New York”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.