Pachete R-Line pentru Volkswagen Golf 7

Volkswagen a decis ca este cazul sa ofere ceva tentant si pentru acei clienti care ar cumpara un Golf 7, dar nu o fac pentru ca are un design plictisitor. Solutia vine prin intermediul unor kit-uri, atat estetice cat si tehnice, sub sigla R-Line.

Cu ajutorul acestor pachete, Golf 7 devine in primul rand mai aratos, dar in acelasi timp si mai capabil din punct de vedere al experientei de condus. In ceea ce priveste designul, dupa cum putem observa din fotografii, sigla R-Line isi face aparitia, iar spoilerele fata si spate sunt mai agresive decat in varianta standard. In interior, pachetul R-Line ofera scaune cu sustinere laterala mai buna, acoperite cu Alcantara sau, pentru cei care isi permit, cu piele naturala Vienna. Pe langa scaunele mai sportive, pachetul aduce si alte mici modificari precum prezenta siglei R pe ecranul unitatii media, pedalier din inox si volan multifinctional sport.

In ceea ce priveste partea tehnica, kit-ul R-Line aduce suspensie sport, jante pe 17 sau 18 inch si o directie mult mai exacta. Preturile pachetelor pe piata din Romania inca nu au fost anuntate, dar in Germania pornesc de la 430 de euro si pot ajunge pana la 2115 euro.

One thought on “Pachete R-Line pentru Volkswagen Golf 7”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.