Peugeot 508 RXH – un hibrid 4×4 cu accente premium

Peugeot a prezentat detaliile noului 508 RXH, model care va fi lansat pe piata in primavara anului 2012 si care va concura cu Audi A4 Allroad.


508 RXH beneficiaza de trenul de propulsie Hybrid4, format dintr-o unitate electrica plus un motor diesel, care insumeaza o putere de 200 de cai si un cuplu maxim de 450 Nm, toate acestea cu un consum mediu de numai 4.2 litri/100km. Sistemul hibrid care va echipa modelul emite numai 109 grame de CO2 pe kilometru si permite rularea doar cu ajutorul unitatii electrice un anumit numar de km.

Pentru a putea concura cu Audi A4 Allroad, noul model francez va fi echipat cu tractiune integrala si va avea parte de finisaje premium. Si pentru a sublinia mai mult ideea de premium, Peugeot a echipat noul 508 RXH in varianta standard cu scaune fata electrice, acces fara cheie, plafon panoramic, head-up display, navigatie, sistem audio performant si jante de 18 inch.

Pretul modelului inca nu a fost anuntat, tot ce stim este ca va fi prezent in showroom-urile dealerilor in primavara anului 2012.

Via – Peugeot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.